aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι δύο «πύργοι» και το «δεύτερο μυαλό»

Οι δύο «πύργοι» και το «δεύτερο μυαλό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ρόστερ έμεινε σχεδόν το ίδιο, όμως εκεί που έπρεπε να γίνουν προσθήκες η διοίκηση δεν έκανε πίσω. Και όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, οι τρεις νέοι που άρχισαν βασικοί, ο Ρομπερζ, ο Βινίσιους και ο Μπεντόγια, πήγαν αρκετά καλά και βοήθησαν τον Απόλλωνα να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Με την εμφάνισή τους και οι τρεις έστειλαν θετικά μηνύματα, ότι η κίνηση απόκτησής τους ήταν πετυχημένη και ότι έχουν πολλά να δώσουν. Ο Ρομπέρζ ήταν αρχοντικός στην άμυνα και έδεσε περίφημα με τον Βινίσιους. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ύψωσαν τείχος μπροστά από τον Βάλε και δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί κανένας κίνδυνος για την εστία τους.

Πρόκειται για δύο προικισμένους κεντρικούς αμυντικούς που προσδίδουν ποιότητα και ασφάλεια στην ομάδα. Όσον αφορά στον τρίτο νεοφερμένο που πήρε το βάπτισμα του πυρός στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλωνα, τον  Μιγκέλ Μπεντόγια, ήταν πολύ καλός, τόσο ως συμπαραστάτης του Σατσέτι στα ανασταλτικά του καθήκοντα όσο και ως «δεύτερο μυαλό» στην οργάνωση του παιχνιδιού μετά τον Ντα Σίλβα.

Απ’ εκεί και πέρα δεν πήραν χρόνο συμμετοχής (από τους νέους) οι Μπάρμπαρο, Πίεχ, Παραΐμπα και Καρώ. Με μια πρώτη εκτίμηση, ο Απόλλων έκανε το αυτονόητο. Στην έτοιμη ομάδα που διέθετε και το απέδειξε πέρσι με την πορεία στο πρωτάθλημα (3ος) και την κατάκτηση του κυπέλλου, πρόσθεσε ότι χρειαζόταν, για να είναι καλύτερος και πιο αποδοτικός.

Η σεζόν τώρα αρχίζει και σίγουρα όλοι θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και τι μπορούν να κάνουν για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους να κατακτήσει τον τίτλο. Οι ατομικές εμφανίσεις, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο επιβλήθηκαν οι κυανόλευκοι της Νέας Σαλαμίνας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ότι πάνε φουλ για τον τέταρτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ