aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι δηλώσεις των νικητών!

Οι δηλώσεις των νικητών!

Μέτα το τέλος του τελικού, οι Στυλιανού, Βασιλείου, Ντα Σίλβα και Αγγελή έκαναν δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μάριος Στυλιανού: «Ήταν μια πολύ σημαντική κατάκτηση για εμάς, το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς το 8ο κύπελλο είμαστε πολύ χαρούμενοι, θα διασκεδάσουμε τώρα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και στον κόσμο του Απόλλωνα».

Άλεξ ντα Σίλβα: «Δουλέψαμε πολύ όλοι μαζί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και είμαστε χαρούμενοι που στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο» είπε αρχικά και κάλεσε τον κόσμο να τι γιορτάσει. Να γιορτάσουμε, να γιορτάσει όλος ο κόσμος μαζί μας απόψε. Θέλω να δω τον κόσμο στους δρόμους στο κέντρο της Λεμεσού».

Γιώργος Βασιλείου: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, τα δώσαμε όλα για να κατακτήσουμε το κύπελλο, αυτά που γίνονται είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο, τι να πανηγυρίσεις με αυτά που γίνονται. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, πάμε πρώτα στις κερκίδες και μετά στις εξέδρες. Αφιερώνω το κύπελλο στα παιδιά μου και την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα, το αφιερώνω και στον μάνατζερ μου τον Πέτρο Κονναφή. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που βγαίνουμε στην Ευρώπη, θα έχουμε παραπάνω μέρες ξεκούρασης γιατί δώσαμε περίπου 50 παιχνίδια».

Αγγελής Αγγελή: «Το αφιερώνω στον κόσμο του Απόλλωνα. Φέτος είχαμε μια δύσκολη χρονιά με χαρές και λύπες. Κλείσαμε όμως τη χρονιά θετικά και δώσαμε χαρά στον κόσμο. Ο Απόλλωνας δεν κρατούσε μπάλα σε αντίθεση με την Ομόνοια που είχε την κατοχή. Είχαμε ψυχραιμία και πιστεύαμε στον τίτλο γιατί είχαμε ψυχή. Με λίγη τύχη τα καταφέραμε καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θα διασκεδάσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ