aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι «ακρίδες» περιμένουν! (videos)

Οι «ακρίδες» περιμένουν! (videos)

Με το δεξί άρχισε τις εγχώριες υποχρεώσεις της η Γρασχόπερς, η οποία νίκησε με 2-0 τη Λωζάνη στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος. Λίγα 24ώρα πριν από το ματς με τον Απόλλωνα η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της βρίσκεται στο καλύτερο της σημείο, αφού προηγήθηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «ακρίδες» ο Βραζιλιάνος, Κάιο, ο οποίος σημείωσε δύο πολύ όμορφα γκολ και… υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του. Τα τελικά στατιστικά του αγώνα ήταν 16 τελικές για τους γηπεδούχους και 8 για τους φιλοξενούμενους και 52%-48% η κατοχή της μπάλας.

Προηγούμενη ενημέρωση

Η Γκρασχόπερς ανοίγει το σκορ στο 24′ με γκολ του Κάιο. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είναι ισοζυγισμένο με τους γηπεδούχους να έχουν 6 τελικές και τους φιλοξενούμενους 5. Η κατοχή είναι στο 53%-47%.

Στην ιστοσελίδα της Γκρασχόπερς υπάρχει γκάλοπ για να ψηφίσει ο κόσμος τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης. Στο 64′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε και το 2-0 για την ελβετική ομάδα, που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη εγχώρια επιτυχία της.

Στο 72′ η τεχνική ηγεσία προχώρησε στην πρώτη της αλλαγή, τη θέση του Andersen πέρασε ο Gjorgjev. Στο 85′ η Γρασχόπερες έκανε και δεύτερη κίνηση, τη θέση του αρχηγού Källström πήρε ο Alpsoy, ενώ στο 90′ ο Caio αντικαταστάθηκε από τον Tabakovic.

 

Untitled-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ