aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟΦΗ - Απόλλων: Η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια

ΟΦΗ – Απόλλων: Η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια

Η ιστοσελίδα Gentikoule.gr με δημοσίευμα της αναφέρεται στο γιατρό του Απόλλωνα, Κυριάκο Κακαβελάκη και στον φυσικοθεραπευτή Κώστα Παππά. Οι δύο τους στο παρελθόν δούλεψαν στην ομάδα του ΟΦΗ.

Διάβαστε το δημοσίευμα:

«Η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και κάπως έτσι δύο παιδιά του ΟΦΗ έρχονται αντίπαλοι της ομάδας που αγάπησαν και αγαπούν.

Ο λόγος για τους Κυριάκο Κακαβελάκη και Κώστα Παππά που υπηρέτησαν τον ΟΦΗ σε δύσκολους καιρούς, ακόμα και την χρονιά της Γ’ Εθνικής που πλέον φαντάζει τόσο μακρινή για το club. Πλέον, μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά αποτελούν βασικά στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λεμεσού με τον Κυριάκο να είναι επικεφαλής του ιατρικού τιμ και τον Κώστα να αποτελεί μέλος του ως φυσικοθεραπευτής.

Η μοίρα τα έφερε έτσι που στις 17 του Σεπτέμβρη θα έρθουν ως “αντίπαλοι” της ομάδας που αγάπησαν και υπηρέτησαν. Δύο άνθρωποι, καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο που η παρουσία τους σε ένα από τα top clubs της Κύπρου αναδεικνύει και τον σεβασμό που υπάρχει προς το πρόσωπο τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ