aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Οδοστρωτήρας» ο Απόλλων, που επέστρεψε στις νίκες (pics & video)

«Οδοστρωτήρας» ο Απόλλων, που επέστρεψε στις νίκες (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (4-0) ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες, με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας, σε ένα συναρπαστικό αγώνα με αρκετά γκολ και φάσεις. Ο Απόλλων πήρε πανάξια την σημερινή νίκη, αφού δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και συνεχίζει την άνοδο του στον βαθμολογικό πίνακα. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένει η Αναγέννηση με ένα βαθμό.

Ο Απόλλων είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 12′, στην πρώτη του ουσιαστικά προσπάθεια στην εστία της Αναγέννησης, άνοιξε το σκορ με τον Γκιέ Γκιέ μετά από πολύ καλή ασίστ του Φώτη Παπουλή. Στη συνέχεια του ημιχρόνου, αν και ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο του αγώνα, η Αναγέννηση κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 24′ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν, μετά από λάθος του Βάλε, ο Θεράποντος δεν καταφέρνει να σκοράρει. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Απόλλων διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μάγκλιτσα, όταν μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Άλεξ ντα Σίλβα και απόκρουση του Μάστρου, πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε.

Αν και ξεκίνησε κάπως νωχελικά στην επανάληψη ο Απόλλων, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και «αποτέλειωσε» την Αναγέννηση. Στο 59′ ο Παπουλής έκανε το 3-0, μετά από πλασέ του Μάγκλιτσα που κατέληξε στο δοκάρι, ενώ εφτά λεπτά αργότερα (66’) ο Βινίσιους σκόραρε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα μετά από κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ. Ο Απόλλων συνέχισε να πιέζει για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με το 4-0 όμως να είναι το σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Απόλλωνας την επόμενη αγωνιστική αναμετράται στο Μακάρειο με την Δόξα Κατωκοπιάς την Κυριακή (30/10), ενώ η Αναγέννηση υποδέχεται την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου» την Δευτέρα (31/10).

Απόλλων (Πέδρο Εμάνουελ): Βάλε, Λόπες, Ρομπέρζ (46’ Ρέινολντς), Βινίσιους, Βασιλείου, Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Παπουλής (69’ Μπάρμπαρο), Σαρδινέρο (65’ Μπεντόγια), Γκιέ Γκιέ, Μάγκλιτσα.

Αναγέννηση Δερύνειας (Χρίστος Σιαήλης): Μάστρου, Μπαρμπούδης, Σωτηρίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν (46’ Κολάνης), Μπριζίτο, Θεράποντος (69’ Φουρτάδο), Νατσιόπουλος (61’ Κάλεζιτς), Βέσλεμ.

Σκόρερ: 12’ Γκιέ Γκιέ, 40’ Μάγκλιτσα, 59’ Παπουλής, 66’ Βινίσιους.

Κίτρινες: – / Βλασόπουλος.

Αποβολές: -.

Γήπεδο: Τσίρειο.

Θεατές: 773.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Α’ βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ βοηθός: Τούρος Δώρος.

Τέταρτος: Μασιάς Δημήτρης.

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας.

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ