aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟδεύει προς… λουκέτο ο γυναικείος πετοσφαιρικός Απόλλωνας

Οδεύει προς… λουκέτο ο γυναικείος πετοσφαιρικός Απόλλωνας

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει το γυναικείο πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, τα οποία πιθανόν να επιφέρουν και αναστολή λειτουργίας του. Μιλάμε για μία ομάδα που κατέκτησε πάνω από 50 τίτλους, και η οποία κατά την τελευταία 10ετία τουλάχιστον πέτυχε σπουδαία πράγματα και για πολλά χρόνια ήταν συνεχώς στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ.

Ο Απόλλωνας κατά τους τελευταίους μήνες και κυρίως μετά από την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν, μοιάζει καράβι ακυβέρνητο το οποίο φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να… τσακιστεί σε βράχια. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα, οδήγησαν στο σημείο να μένουν απλήρωτες οι παίκτριες και να συμβαίνουν ντροπιάστηκα πράγματα, ενώ η… ανύπαρκτη ορθή διοικητική λειτουργία και η αδιαφορία, οδηγούν στο συμπέρασμα πως το τμήμα του γυναικείου πετοσφαιρικού Απόλλωνα θα βάλει λουκέτο.

Το ποσό που χρειάζεται για να μην ανασταλεί η λειτουργία του γυναικείου βόλεϊ στον Απόλλωνα, δεν είναι μεγάλο, ωστόσο εξ αιτίας αδιαφορίας και έλλειψης σεβασμού προς το ιστορικό σωματείο της Λεμεσού, το τμήμα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια προς το κλείσιμο.

Διαβάστε εδώ τη θέση του πρέδρου του σωματείου του Απόλλωνα, Μαρίνου Ευσταθίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ