aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Τζίμης, ο Άλεξ και ο Νικολάου που τα χάλασε

Ο Τζίμης, ο Άλεξ και ο Νικολάου που τα χάλασε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η άποψη μας για το πρόσωπο του χθεσινού αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Απόλλωνα, η φάση που μπορούσε να κρίνει το αποτέλεσμα και η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Σπουδαίο παιχνίδι δεν έκανε ο Δημήτρης Χριστοφή, όμως ήταν μέσα και στα δυο γκολ της Ομόνοιας. Έδωσε την ασίστ στον Κλέιτον στο πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο. Ο 28χρονος επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή του 0-2 σε 2-2. Πρόκειται για μια σπουδαία μονάδα για την Ομόνοια, με ικανότητα να σερβίρει αλλά και να σκοράρει.

Η ΦΑΣΗ: Μετά το 2-2 το παιχνίδι ήταν άναρχο, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει μπροστά από τις δυο εστίες και τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο και για τις δυο ομάδες. Στο 83’ ο Ντα Σίλβα έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού φάτσα με τον Κρέσιτς, από ελαφρώς διαγώνια θέση, σούταρε έξω.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Ο Νικολάου δεν έκανε το μεγάλο λάθος αφού ήταν σωστός στη φάση που καταλόγισε το πέναλτι για τον Απόλλωνα. Ωστόσο, τα χάλασε στο τέλος, αφού άφησε ατιμώρητα κάποια μαρκαρίσματα.

Επίσης, ο επιπρόσθετος χρόνος των 2 λεπτών ήταν λίγος, αφού πέρα από τις τρεις αλλαγές (μια έγινε στο πρώτο ημίχρονο και δυο στο ξεκίνημα του δευτέρου) υπήρξε διακοπή για τραυματισμό των Βάλε και Ντα Σίλβα.

Από μια λάθος υπόδειξη είχαν οι βοηθοί, ενώ σε ξεκάθαρες φάσεις μπροστά τους δίστασαν να σηκώσουν το σημαιάκι και να υποδείξουν την παράβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ