aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ σπουδαίος Άλεξ, το καθοριστικό γκολ και ο σχεδόν αλάνθαστος Μασιάς

Ο σπουδαίος Άλεξ, το καθοριστικό γκολ και ο σχεδόν αλάνθαστος Μασιάς

Μεγάλη εμφάνιση από τον επιτελικό μέσο του Απόλλωνα Άλεξ ντα Σίλβα στο 3-0 με το οποίο οι κυανόλευκοι κέρδισαν τη Νέα Σαλαμίνα στο «DIMCO Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Ο Βραζιλιάνος άσος δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του και σκόραρε στις καθυστερήσεις με ένα εντυπωσιακό σουτ. Σέρβιρε τους συμπαίκτες του, έδωσε ηρεμία στην ομάδα του και κράτησε τον έλεγχο, με τη βοήθεια του επίσης πολύ καλού Μιγκέλ Μπεντόγια.

Όσον αφορά στη φάση που έκρινε το τον νικητή, καταγράψαμε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε και για τη σημασία του. Το παρακινδυνευμένο γύρισμα από τον Νταβίντε Γκράσι, η ολιγωρία του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και το γκολ-κόντρα από τον Ζοάο Πέδρο, έδωσε ένα πολύ γερό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους από νωρίς και χάλασε τα σχέδια της Σαλαμίνας.

Όσον αφορά στη διαιτησία, δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο Δημήτρης Μασιάς που να επηρεάσει την έκβαση του αγώνα. Έκανε, όμως, λάθη σε περιπτώσεις φάουλ και καρτών. Στο 51’ ορθά δεν σφύριξε πέναλτι αφού στη σέντρα του Σάββα Τσαμπούρη, ο Βαλεντάν Ρομπέρζ τη σταμάτησε με το σώμα. Σωστή ήταν και η αποβολή του Δημήτρη Φροξυλιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ