aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σωφρόνης στήνει «ναρκοπέδιο»…

Ο Σωφρόνης στήνει «ναρκοπέδιο»…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέχρι εδώ πήρε άριστα. Ο Απόλλων προσπέρασε με κεκτημένη ταχύτητα τις Στρούμπρας, Ζελέζνιτσαρ και Ντιναμό Μπρεστ και βάζει τον πήχη πιο ψηλά. Μπροστά του είναι η Βασιλεία, την οποία θα αντιμετωπίσει πρώτα στην Ελβετία και μετά στην Κύπρο. Και ο στόχος είναι ο ίδιος με πέρσι, να περάσει και αυτό το εμπόδιο και να αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Θα είναι η εκπλήρωση του πρώτου μεγάλου στόχου της τρέχουσας περιόδου.

Πιο δύσκολη σαφώς η αποστολή, καθώς οι Ελβετοί, είναι πιο ποιοτικοί από τους προηγούμενους αντιπάλους της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, έχουν πιο δυνατή έδρα και είναι γενικά μια ομάδα με διαρκή παρουσία στην Ευρώπη και εμπειρίες. Ο Απόλλων έχει τα δικά του στοιχεία, τις δικές εμπειρίες, τους δικούς του πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να βρεθούν στου ομίλους.

Η τεχνική ηγεσία ξεκίνησε την ανάλυση της Βασιλείας, με τον Κύπριο τεχνικό να αναλύει κάθε κίνηση των αντιπάλων του σε κάθε τετραγωνικό μέτρο. Οι κυανόλευκοι είναι σημαντικό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία την ερχόμενη Πέμπτη. Να κάνουν το διπλό θα είναι το ιδανικό, αλλά και να μην χάσουν, θα είναι και πάλι ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος ο Χάμπος Κυριάκου, αλλά και να μην τα καταφέρει, ο Μπρου είναι έτοιμος, όπως έδειξε στο  Μπρέστ, να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ενδεκάδα του Απόλλωνα. Είναι και ο Περέιρα, όπως και ο Ζελάγια που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στη μάχη της ερχόμενης Πέμπτης θα αποτελέσουν δύο βασικά κλειδιά, για να μπορέσουν οι δευτεραθλητές να πάρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Για τον Απόλλωνα, θα είναι άλλο ένα παιχνίδι τακτικής, αλλά και δημιουργικότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ