aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Σαρδινέρο τι… ζόρι τραβά με την Ομόνοια;

Ο Σαρδινέρο τι… ζόρι τραβά με την Ομόνοια;

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Σε κάποια στιγμή ο Αντριάν Σαρδινέρο πρέπει να μας εξηγήσει τι… ζόρι τραβά με την Ομόνοια… Αυτό που συμβαίνει με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ίσως να μην έχει προηγούμενο. Είναι στον Απόλλωνα για δεύτερη σεζόν. Στην περσινή είχε σκοράρει τέσσερα τέρματα εκ των οποίων τα τρία εις βάρος της Ομόνοιας! Στον αγώνα του β’ γύρου στο ΓΣΠ άνοιξε κι έκλεισε το σκορ κι ο Απόλλων πήρε τη νίκη με 2-1. Στα πλέι οφ, και πάλι στο ΓΣΠ, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των κυανόλευκων με 2-0.

Στην τρέχουσα σεζόν, στο πρωτάθλημα, δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής (αντίθετα στην Ευρώπη έχει σχεδόν διπλάσια λεπτά συμμετοχής) και μέχρι χθες ήταν… άσφαιρος. Άνοιξε λογαριασμό και πάλι με αντίπαλο την Ομόνοια, χθες στο ΓΣΠ, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Η σούμα λέει ότι στο πρωτάθλημα έχει πετύχει πέντε γκολ με τη φανέλα των κυανόλευκων, εκ των οποίων τα τέσσερα στην εστία της Ομόνοιας. Ποσοστό 80% λες και κάτι… έχει με τους τριφυλλοφόρους.

Κατά τα άλλα, έτσι όπως άρχισε τις δηλώσεις του ο Σωφρόνης Αυγουστή σ’ έκανε να… κρεμαστείς από τα χείλη του: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Ήταν το χειρότερο ημίχρονο από την ημέρα που ανέλαβα τον Απόλλωνα». Κρεμόσουν απ’ τα χείλη του διότι συνήθως ακολουθεί η ατάκα «θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης» ή «θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα»…

Απόλυτα ειλικρινής και ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος μας υπενθύμισε ότι ο Απόλλων πέτυχε χθες την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι. «Ξέρουμε πως δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είναι σημαντικό που καταφέραμε να νικήσουμε.  Ήμασταν μέτριοι, αλλά εξασφαλίσαμε την πρώτη μας νίκη σε ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικό, διότι σε άλλα παιχνίδια ήμασταν καλοί αλλά δεν παίρναμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας που δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ