aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Sabbianco Aπόλλων παρέμεινε στο θρόνο του (pics)

Ο Sabbianco Aπόλλων παρέμεινε στο θρόνο του (pics)

Η «δυναστεία» του Sabbianco Απόλλωνα συνεχίζεται. Οι «γαλάζιες» κέρδισαν στην 20η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0 και εξασφάλισαν τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος. . Πλέον ο αγώνας της BetOnAlfa ΑΕΛ με την Ανόρθωση αύριο Μεγάλη Τετάρτη έχει πλέον χαρακτήρα γοήτρου.

Στον άλλο αγώνα για τον Όμιλο 5-8 το ΘΟΙ Αυγόρου κέρδισε στο ντέρμπι των Κοκκινοχωριών  την Αναγέννηση Δερ. με 3-0 σετ. Το ΘΟΙ τερμάτισε στην 6η θέση με 27 βαθμούς. Πέμπτη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Ολυμπιάδα Ν. που πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αποχωρούσα Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου.

Συνήθεια που έγινε λατρεία οι τίτλοι για τον Sabbianco Απόλλωνα

ΣΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ: Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ – Τεχνοοικία ΑΕΚ 3-0 Σετ:25 -17, 25-17,25-20

Συνήθεια που έγινε λατρεία αποτελεί για τις κοπέλες του Sabbianco Απόλλων η κατάκτηση τίτλων. Οι «γαλάζιες» του Γιάννη Γιαπάνη στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κέρδισαν στην παρουσία 700 θεατών  την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0 σετ σε 1 ώρα και 16 λεπτά και κατέκτησαν τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο. Η ομάδα της Λεμεσού ολοκλήρωσε τη σεζόν με 49 βαθμούς και πλέον βλέπει το νταμπλ και τον Τελικό Κυπέλλου με την Ανόρθωση στις 21 Απριλίου.  Η Τεχνοοικία ΑΕΚ τερμάτισε στην 3η θέση με 38 βαθμούς.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ στα αρχικά στάδια του σετ αιφνιδίασε τις  επίδοξες πρωταθλήτριες και προηγήθηκε με 04-08 με κορυφαία την Μουντρίτσκαγια. Ακολούθως, ο Sabbianco Απόλλων ανασυντάχθηκε και προηγήθηκε με 16-11 και 21-14 για να κερδίσει το σετ σε 24 λεπτά με 25-17, γράφοντας το 1-0.

Φουριόζος μπήκε ο Sabbianco Απόλλων στο δεύτερο σετ μη αφήνοντας περιθώρια στις «κιτρινοπράσινες» με συνέπεια να προηγηθεί 08-01. Οι «γαλάζιες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και διατήρησαν τη διαφορά στα ίδια επίπεδα προηγούμενες με 16-08. Το δεύτερο σετ ήταν «γαλάζιο» με τον Sabbianco Απόλλωνα να αυξάνει σε 21-12 και να τελειώνει το σετ με 25-17 σε 23 λεπτά.

Στο τρίτο σετ ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός κυρίως μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού 16-14. Ακολούθως ο Sabbianco Απόλλων με ντεμαράζ και σερί 05-02 προηγήθηκε 21-16 και πήρε τη νίκη τίτλου με 25-20 κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Παρόντες στον αγώνα ήταν η ηγεσία της ΚΟΠΕ, δηλαδή ο πρόεδρος Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, ο Α Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνσταντίνου, ο Β Αντιπρόεδρος Χάρης Καράγιας, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννος Προκοπίου, αλλά και ο πρόεδρος του ΕΣΑΠ Παντελής Ταρναστώρος. Επίσης, βρέθηκε ο συνεργάτης της ΚΟΠΕ Ελλαδίτης προπονητής Γιάννης Νικολάκης.

Την απονομή στην αρχηγό του Sabbianco Απόλλωνα Σοφία Μανίταρου έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς μαζί με το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού.

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Αγκούλο, Λαβρούκ – Λίμπερο: Λεωνίδου.

Τεχνοοικία ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ):
Ιωάννου, Σκοτ, Κέζου, Μουντρίτσκαγια, Ντούγκαν, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη –Αλλαγές: Τσαγγαρίδου, Σολωμονίδου.

Εύκολη νίκη και 6η θέση για το ΘΟΙ

ΘΕΣΕΙΣ 5-8
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓ. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.3-0  Σετ:25-16, 25-12
Το ΘΟΙ Αυγόρου τερμάτισε στην 6η θέση με 27 βαθμούς, αφού στον τελευταίο αγώνα της σεζόν κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 σετ.

Πολύ καλύτερο το ΘΟΙ κέρδισε το πρώτο σετ με 25-16 και προηγήθηκε με 1-0. Οι «μελανόλευκες» δεν δυσκολεύτηκαν ούτε στο δεύτερο σετ κερδίζοντας με 25-12 και προηγήθηκαν με 2-0 σετ. Οι γηπεδούχες κέρδισαν και το τρίτο σετ με 25-17 εξασφαλίζοντας  τον αγώνα με 3-0 σετ.
ΘΟΙ ΑΥΓ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Xαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Kούτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(ΕΛ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Χρυσοστόμου, Οικονόμου, Ευσταθίου, Αντωνίου, Μικ. Λουκά, Δημητρίου – Αλλαγές: Χ’’ Θωμά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ