aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

O Ρούνεϊ μετά την… κουτσουκέλα (pic)

Μετά τα πρόσφατα… παραστρατήματά του, ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στις προπονήσεις προσπαθώντας να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο. Θυμίζεται ότι ο Άγγλος επιθετικός συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής να οδηγεί υπό την επήρρεια αλκοόλ ένα αυτοκίνητο το οποίο ανήκε σε μια γυναίκα, την οποία είχε γνωρίσει σε μπαρ μερικές ώρες νωρίτερα.

Η γυναίκα αυτή, μάλιστα, η οποία ήταν στη θέση του συνοδηγού ισχυρίστηκε ότι ο Ρούνεϊ την φλέρταρε έντονα και προσπάθησε να την φιλήσει, ωστόσο δεν διευκρίνησε αν συνέβη τελικά κάτι μεταξύ τους. Όλα αυτά απείλησαν να βάλουν… μπουρλότο στο γάμο του ποδοσφαιριστή, η γυναίκα του οποίου είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους.

Τα ρεπορτάζ στα ταμπλόιντ… πήραν φωτιά με την κυρία Ρούνεϊ να εμφανίζεται έξαλλη και να ζητά εξηγήσεις. Παραμένει άγνωστο τι θα γίνει τελικά, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο παίκτης εξακολουθεί να φορά τη βέρα του και την έδειξε με… καμάρι κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της Έβερτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ