aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥO Ρομπέρζ και οι… φήμες για Ομόνοια

O Ρομπέρζ και οι… φήμες για Ομόνοια

Η φημολογία των τελευταίων ημερών για αποχώρηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ από τον Απόλλωνα οργίασε και φαίνεται πως οι εξελίξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα διαδίδονται στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου το όλο θέμα θα εξεταστεί από τη διοίκηση την επόμενη βδομάδα.

Φαίνεται πως ο 31χρονος στόπερ θέτει θέμα αποχώρησής του από τον Απόλλωνα, αν και διατηρεί συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020. Η εξέλιξη με τον Ρομπέρζ έρχεται να «ενισχύσει» τη φημολογία που θέλει τον Γάλλο να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Ομόνοιας.

Το κατά πόσο υπάρχει σενάριο μετακόμισης του Ρομπέρζ στο «Ηλίας Πούλλος» θα το δείξει ο χρόνος. Έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, όμως εάν δεν συνεχίσει στο Κολόσσι πολύ πιθανόν μετά από τρία χρόνια να μετακομίσει στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ