aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Ρομπέρζ και η μέρα της κρίσης

Ο Ρομπέρζ και η μέρα της κρίσης

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Αύγουστος μας «αποχαιρέτησε», η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, όμως η αυλαία θα πέσει τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου, καθώς μέχρι τότε οι κυπριακές ομάδες έχουν το δικαίωμα απόκτηση άνεργου ποδοσφαιριστή, εάν φυσικά μέχρι τα μεσάνυκτα της 31ης Αυγούστου είχαν κενή θέση στο ρόστερ.

Οι μετεγγραφές παικτών από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη επιτρέπονται μέχρι και την Δευτέρα (2/9) καθώς η 31 Αυγούστου ήταν Σάββατο ημέρα κατά την οποία τα γραφεία της ΚΟΠ ήταν κλειστά. Το σίριαλ Βαλεντίν Ρομπέρζ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι πιθανότητες μετακόμισης του στην Ομόνοια φαίνεται να έχουν μειωθεί κατά πολύ, αφού προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην «φωτιά» για το τι θα ξημερώσει η αυριανή ημέρα.

Η Ομόνοια δεν κινήθηκε για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου αν και αξιολογήθηκαν άλλες περιπτώσεις παικτών από την Ομάδα Προγραμματισμού, ενώ το ενδεχόμενο ενίσχυσης με άνεργο παίκτη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο του Απόλλωνα και πολύ περισσότερο ενός εκ των συνεργατών του Κύπριου προπονητή έφερε φημολογία ενεργοποίησης του Γάλλου στόπερ, όμως με δεδομένη την δυσφορία της διοίκησης για την συμπεριφορά του Ρομπέρζ όλο αυτό το διάστημα κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.

Λίγες ώρες υπομονή και το σίριαλ του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ