aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ πρόεδρος Ευσταθίου ξεκαθαρίζει για το σοβαρό θέμα με το γυναικείο βόλεϊ

Ο πρόεδρος Ευσταθίου ξεκαθαρίζει για το σοβαρό θέμα με το γυναικείο βόλεϊ

Μέσω γραπτής δήλωσής του, ο πρόεδρος του Σωματείου Απόλλων, Μαρίνος Ευσταθίου, αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον γυναικείο πετοσφαιρικό τμήμα (διαβάστε εδώ).

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τις έντονες ανησυχίες οι οποίες έχουν εισακουστεί από πολλούς αγνούς Απολλωνίστες αναφορικά με το μέλλον του γυναικείου πετοσφαιρικού τμήματος, θα ήθελα να τοποθετηθώ ως πρόεδρος του Σωματείου μας και να παραθέσω δημοσίως τις διεργασίες στις οποίες προέβη τις προηγούμενες ημέρες το Δ.Σ., σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χαιρόμαστε πραγματικά πού έστω και αργοπορημένα υπήρξε σοβαρή και έντονη ευαισθητοποίηση από φίλους του Σωματείου μας και αλλά και πρώην και νυν διοικητικά στελέχη με αφορμή κάποια δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας. Θα ήταν ευχής έργων αν την αντίδραση αυτή την είχαμε αισθανθεί από εβδομάδες προηγουμένως όταν για τρεις συνεχόμενες Δευτέρες τους καλούσαμε σε συναντήσεις για το μέλλον και τις τύχες του τμήματος πετόσφαιρας γυναικών, για να βρούμε λύσεις και να λειτουργήσει το τμήμα χωρίς προβλήματα.

Στις συναντήσεις αυτές έδωσαν το παρών τους μόνο 3-4 άτομα, τα ίδια σε κάθε συνάντηση. Είναι ευκαιρία τώρα που έγινε η αφύπνιση να καλέσουμε μία ακόμη συνάντηση τις αμέσως επόμενες ημέρες και ελπίζω να είναι καθοριστική για μέλλον του ιστορικού αυτού τμήματος του Σωματείου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ