aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Πιπίτα κάνει τη Μίλαν να... πιστεύει, έσπασε την «κατάρα» η Λάτσιο (vid)

Ο Πιπίτα κάνει τη Μίλαν να… πιστεύει, έσπασε την «κατάρα» η Λάτσιο (vid)

Ο Ιγουαΐν αρχίζει να πυροβολάει, οδηγώντας με δύο δικά του τους Ροσονέρι στο 3-1 επί της Κίεβο και ακόμα πιο κοντά στην τετράδα. Σούπερ τρίποντο η Λάτσιο επί της Φιορεντίνα και διπλό η Σαμπντόρια στην Αταλάντα.

Η Μίλαν έχει ματς λιγότερο από την πρεμιέρα της σεζόν. Εχασε το πρώτο παιχνίδι που έδωσε, μα από τότε δεν το έχει ξαναπάθει. Μετά το 3-1 επί της Κιέβο έκλεισε οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως να έχει υποταχθεί. Σε αυτό συμβάλει τα μέγιστα ο Γκονσάλο Ιγουαΐν. Ο Αργεντινός φορ έβαλε τα δύο πρώτα σε αυτό το τρίποντο, φτάνοντας τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και τα έξι γενικά στη σεζόν. Ο Πιπίτα πήρε και στις δύο περιπτώσεις (27′, 34’0 τις πάσες του Σούσο και τις έκανε γκολ, με το σουτ του Μποναβεντούρα (56′) να κοντράρει και να γράφει το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον 39χρονο Πελισιέρ (63′), αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, με τη Μίλαν να δείχνει ότι στόχος της είναι να παλέψει για μία θέση στο Champions League.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Σαπάτα, Ροδρίγκες (87′ Λασάλτ), Αμπάτε, Μπίλια, Κεσιέ, Μποναβεντούρα (76′ Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου, Σούσο (90′ Καστιγιέχο), Ιγουαΐν.

Εσπασε την κατάρα ο Ιμόμπιλε
Η Λάτσιο αντέδρασε στις διαδοχικές ήττες από Ρόμα, Αϊντραχτ, επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα και βρέθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας (με ματς περισσότερο). Βέβαια, για να φτάσουν οι Λατσιάλι στο τρίποντο χρειάστηκε το πρώτο γκολ του Ιμόμπιλε απέναντι στους «Βιόλα». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στη γκάφα του Ουάλας, αλλά ο Μπενασι νικήθηκε από τον Στρακόσα.

Η Λάτσιο είχε την ουσία και στην πρώτη καλή ευκαιρία άνοιξε το σκορ, μιας και στο 37′ ο Ιμόμπιλε με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Οι Βιόλα πάντως έχουν παράπονα από τη διαιτησία, αφού λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σιμεόνε. Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη στην επανάληψη, είχε τον έλεγχο, αλλά σε τρεις περιπτώσεις με τους Μπιράγκι, Κιέζα και Πιάτσα δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Λατσιάλι θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά η προσπάθεια του Λούλιτς πέρασε άουτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ