aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥO περήφανος Πίεχ στάζει... μέλι για τον Απόλλωνα (δηλώσεις)

O περήφανος Πίεχ στάζει… μέλι για τον Απόλλωνα (δηλώσεις)

Περήφανος και απόλυτα ευχαριστημένος με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αρκάδιους Πιέχ.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος και διπλά χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Απόλλωνα. Σίγουρα έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς ο Απόλλων είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Κύπρο η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διεκδικεί και κατακτά τίτλους κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Επίσης είναι εξαιρετικά οργανωμένος και διαθέτει σταθερή και δυνατή διοίκηση. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα και οικεία στη Λεμεσό κι αυτό θα με βοηθήσει στο να ξεδιπλώσω τον πραγματικό μου εαυτό εντός αγωνιστικών χώρων».

Καταλήγοντας, ο Πολωνός επιθετικός, τόνισε: «Και ανέφερε αναφερόμενος και στον κόσμο της ομάδας μας: «Γνωρίζω ότι ο σύλλογος διαθέτει πολλούς και ενθέρμους υποστηρικτές. Θέλω να τους υποσχεθώ πως θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα δουλέψω σκληρά και ελπίζω να τους δώσω αρκετές φορές την ευκαιρία να πανηγυρίσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ