aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Μιλόγεβιτς φεύγει ο Βουκομάνοβιτς έρχεται;

Ο Μιλόγεβιτς φεύγει ο Βουκομάνοβιτς έρχεται;

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί το βράδυ της Τρίτης (17/12) να διέρρευσαν πληροφορίες ότι ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας και του Πανιωνίου έλυσε τη συνεργασία του με τη σερβική ομάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας.

Μάλιστα, σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης έγινε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να επαναλαμβάνει την επιθυμία αποχώρησής του από τον πάγκο της ομάδας, καθώς έχει δημιουργηθεί άσχημο κλίμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportklub.rs υπάρχουν τρία πιθανά σενάρια. Να λυθεί άμεσα η συνεργασία των δύο πλευρών που είναι και το πιο πιθανό, να παραμείνει έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του ή να συμφωνήσουν για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.

Πάντως, άρχισε ήδη η σεναριολογία για τον αντικαταστάτη του Μιλόγεβιτς και υπάρχουν τέσσερις βασικοί υποψήφιοι. Πρόκειται για τον προπονητή της Τσουκαρίσκι, Αλεξάνταρ Βεσελίνοβιτς, τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα και της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, τον Ραντ Κόκοβιτς και τον πρώην παίκτη της ομάδας, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ