aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ μεθοδικός και αξιέπαινος κ. Γιώργος Νικολάου!

Ο μεθοδικός και αξιέπαινος κ. Γιώργος Νικολάου!

TOY ΠΑΝΙΚΟY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ([email protected])

(ACTIVERADIO 107.4 – 102.5 «ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ» ΤΗΛ. 22-744744)

Εντύπωση, θετική οφείλω να ομολογήσω, μου κάνουν οι ομάδες που διατηρούν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές για πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την απόδοσή τους. Στην ίδια θέση λίγοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται για πολλά χρόνια. Ένα τέτοιο φαινόμενο εμφανίζεται στον Απόλλωνα με τους τερματοφύλακές του. Όχι όποιους και όποιους αλλά δύο από τους καλύτερους θα έλεγα, που έχουν περάσει από το κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ο Άλες Χβαλόσκι από τη σεζόν του τίτλου (2005-06) μέχρι και τον Μάιο του 2012 ήταν ο «φύλακας άγγελος» των γκολπόστ. Από την επόμενη σεζόν (2012-13) μέχρι και σήμερα την ευθύνη έχει ο Μπρούνο Βάλε. Μαζί, Τσέχος και Πορτογάλος συμπληρώνουν αισίως 12 χρόνια. Ο Βάλε (τον οποίο εισηγήθηκε ο τότε τεχνικός διευθυντής Χριστάκης Χριστοφόρου σε συνεργασία με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκο Κίρζη) έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Η εξαιρετική παρουσία των δύο τερματοφυλάκων έχει να κάνει με τη μεθοδική και αξιέπαινη δουλειά του Γιώργου Νικολάου για τον οποίο οι στενοί του συνεργάτες εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια. Εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια που βρίσκεται στον Απόλλωνα (προηγουμένως ήταν στην ΑΕΛ) εμφανίζει τη δουλειά του μέσω της σταθερής παρουσίας των τερματοφυλάκων του. Είναι καθρέφτης αυτά τα πράγματα. Ούτε τραυματισμοί, ούτε σοβαρές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό του Γιώργου Νικολάου έχουν να λένε και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκτός Απόλλωνα.

Ο Νικολάου που ήταν ποδοσφαιριστής στη μεγάλη ομάδα του Απόλλωνα και στις ευρωπαϊκές επιτυχίες του αρχές της δεκαετίας του ’90, είναι από τους λίγους που μπορεί να περηφανευτεί και για την περίοδο που διανύουμε, αφού απολαμβάνει ως προπονητής τερματοφυλάκων και τις ευρωπαϊκές διακρίσεις των τελευταίων χρόνων και αυτών που έπονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ