aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μάγκλιτσα με €300.000 δεν μένει πια εδώ!

Ο Μάγκλιτσα με €300.000 δεν μένει πια εδώ!

Και ενώ η προσοχή των φίλων του Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες ήταν πρωτίστως στην περιλάλητη ένσταση για το κύρος του αγώνα με την Ανόρθωση, ήρθε χθες σαν κεραυνός εν αιθρία η φυγή του Άντον Μάγκλιτσα! Ο Κροάτης επιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού, καθώς δέχθηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας, την οποία αποδέχτηκε.

Ο νέος σταθμός της ποδοσφαιρικής πορείας του είναι η Γκουιτσόου Χενγκφένγκ Τσιτσένγκ, η οποία πλήρωσε τη ρήτρα του συμβολαίου του ύψους €300.000 και τον έκανε δικό της.
Η είδηση «έσκασε» λίγο πριν από την ψεσινή αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Αλκή. Μάλιστα, ο Μάγκλιτσα δεν ήταν καν στην αποστολή, αφού έφυγε από την Κύπρο με προορισμό την Κροατία για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα και ακολούθως να κάνει το ταξίδι στην Κίνα ώστε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του.

Αναμφίβολα η εξέλιξη έχει θετικό και αρνητικό αντίκτυπο για τον σύλλογο της Λεμεσού. Από τη μια, βάζει στο ταμείο του ένα σεβαστό ποσό και από την άλλη, χάνει έναν σημαντικό παίκτη σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δίχως να έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ