aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟ... λύκος της Ντόρτμουντ δάγκωσε την αντίπαλο του Απόλλωνα

Ο… λύκος της Ντόρτμουντ δάγκωσε την αντίπαλο του Απόλλωνα

Είναι από τις ιστορίες που φτιάχνει μόνο το ποδόσφαιρο. Η Φρανκφούρτη είχε μόλις ισοφαρίσει με τον Γάλλο σέντερ-φορ της Σεμπαστιάν Αλέρ (68’, 1-1) και έδειχνε ικανή να πάρει βαθμό ή βαθμούς μέσα στην Βεστφαλία.

Λογάριαζε όμως χωρίς ένα παλιό δικό της παιδί. Ο Μάριους Βολφ (λύκος στα γερμανικά) πήρε προαγωγή φέτος το καλοκαίρι και βρήκε την κατάλληλη ομάδα για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τα κίτρινα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τελείωσε υπέροχα την καταπληκτική σέντρα του Σάντσο και με άμεση απάντηση (72’, 2-1) έκοψε τα φτερά της παλιάς του ομάδα.

Ο Λουσιέν Φαβρ προφύλαξε παίκτες ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με την Μπριζ και παρότι η ομάδα του προηγήθηκε με τον Ντιαλό (36’, 1-0) δεν έπαιζε καλά.

Οι αλλαγές του όμως (Βιτσέλ, Σάντσο, Αλκάθερ) είχαν καθοριστική συμβολή για να γυρίσει το παιχνίδι, με τον Πάκο Αλκάθερ με ένα φοβερό διαγώνιο βολέ εκτός περιοχής (88’, 3-1) να πετυχαίνει κι αυτός το πρώτο του γκολ στην Bundesliga για το τελικό 3-1, που φέρνει προσωρινά τους Βεστφαλούς στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα παιχνίδι περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ