aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Κυπριανίδης δικαίωσε τις «φωνές» της Ομόνοιας (ανάλυση φάσεων)

Ο Κυπριανίδης δικαίωσε τις «φωνές» της Ομόνοιας (ανάλυση φάσεων)

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Γιάννης Κυπριανίδης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα». Σύμφωνα λοιπόν με τον Κυπριανίδη, η Ομόνοια αδικήθηκε από τον Κωνσταντίνο Φελλά, ο οποίος δεν έδωσε στους πράσινους ένα ξεκάθαρο πέναλτι αλλά και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Εθνικού Άχνας, Παύλο Κορρέα σε ανατροπή στον Ματ Ντάρμπισαϊρ (13′).

Για το ματς του Απόλλωνα απέναντι στην ΕΝΠ, ο Κυπριανίδης στάθηκε στις δύο κόκκινες που έπρεπε να δοθούν, από μία σε κάθε ομάδα αλλά και στο πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας του Παραλιμνίου.

Διαβάστε επίσης: Ανάλυση Κυπριανίδη: Οι κόκκινες και το πέναλτι που δεν δόθηκαν στην «Αρένα»

Ομόνοια – Εθνικός Άχνας

13’ Ζητά κόκκινη στον Κορρέα η Ομόνοια. Ο Ντάρμπισαϊρ βγαίνει σε προφανή επίθεση για γκολ και ανατράπηκε από τον Κορρέα. Υπήρχε πέντε μέτρα απόστασης από τον τερματοφύλακα κι αν τον περνούσε θα ήταν προφανείς επίτευξης ευκαιρία για γκολ. Πληροφορήθηκα ότι και ο βοηθός και ο τέταρτος τον ενημέρωσαν με ειδικό σύνθημα ότι η συγκεκριμένη φάση ήταν καθαρή επίτευξης γκολ όμως αντί κόκκινη έδωσε κίτρινη. Λανθασμένη απόφαση, έπρεπε να αποβληθεί ο αμυντικός του Εθνικού.

25’ Λανθασμένα υποδείχθηκε οφσάιντ ο Ντάρμπισαϊρ.

73’ Σωστά υποδείχθηκε το πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας και σωστά δεν τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κορρέα.

77’ Απρόσεκτο παίξιμο του Γκόμες. Σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Εθνικού.

90+4’ Έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας, καθώς ο αμυντικός του Εθνικού Άχνας, πάτησε και μετά λάκτισε τον Ακιντόλα.

Απόλλων – ΕΝΠ

18’ Ζητά πέναλτι ο Απόλλωνας. Ο Χάμπος ανατρέπει τον Θεοδώρου, έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι.

30’ Κακώς δόθηκε οφσάιντ στον Παπουλή.

33’ Φάουλ του Αμπαρτζουμπιάν στον Χάμπο δεν καταλογίσθηκε και στη συνέχεια ο παίκτης του Απόλλωνα κτύπησε εκτός φάσης τον παίκτη της ΕΝΠ και ήταν κόκκινη. Ο Χ. Κυριάκου έπρεπε να αποβληθεί.

38′ Ο αμυντικός της ΕΝΠ πάτησε αντιαθλητικά τον Ντένιτς και θα έπρεπε να αποβληθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ