aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο ποδόσφαιρο»

«Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο ποδόσφαιρο»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μέσω των δηλώσεων του στο «Ράδιο Πρώτο». Προβληματισμό εξέφρασε για την προσέλευση του κόσμου την οποία χαρακτήρισε «από τις μικρότερες στην ιστορία του συλλόγου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση: «Θεωρώ ότι είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες, όμως η προσέγγιση είναι η ίδια. Νίκη και τρεις βαθμοί κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα επιδιώξουμε το θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Θα είναι από τις μικρότερες στην ιστορία του συλλόγου η προσέλευση του αγώνα. Είναι το εργάσιμο της ώρας. Είναι η τιμή μετάβασης, αλλά και του αγώνα. Κοντά στους 200 φίλους της ομάδας θα είναι στο γήπεδο. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο ποδόσφαιρο.

Το μέλλον είναι δυσοίωνο για όλες τις ομάδες. Σημαίνει ότι κάνουμε κάτι λάθος. Η προσέλευση λέει ότι δεν υπάρχει το κίνητρο να πάει στο γήπεδο. Είναι εμφανής η απουσία του κόσμου. Αν συνεχίσουμε έτσι θα παίζουμε μεταξύ γνωστών και φίλων. Θα πρέπει να προβληματιστούμε για να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Για τον τελικό κυπέλλου και την έδρα: «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Να ορίζεται ένα γήπεδο από την αρχή της χρονιάς. Χθες φάνηκε τυχερός ο Απόλλωνας. Στον τελικό πάντοτε κερδίζει ένας. Ήταν η πιο λογική η κλήρωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ