aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο Κολοκούδιας δεν έβρισε τον διαιτητή...»

«Ο Κολοκούδιας δεν έβρισε τον διαιτητή…»

Τα παράπονά του εξέφρασε ο εκπρόσωπος Tύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνου, για τη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα (0-2).

Αναλυτικά:

«Θεωρώ οτι είχαμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Η ομάδα του Απόλλωνα μπήκε πολύ δυνατά και σκόραρε δύο γκολ. Μετά από εκείνο το σημείο όμως, πήραμε τα ηνία του αγώνα και δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως δεν ήρθε το γκολ. Ήμασταν άτυχοι. Κρατάμε όμως την υπεπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας. Μία ήττα όμως είναι ήττα. Θα δουλέψουμε για να επανέλθουμε στα θετικά αποτέλεσμα. Οι παίκτες είναι αρκετά θυμωμένοι από αυτό το αποτέλεσμα.

Για κάποια πράγματα, ο καλύτερος καθρέφτης είναι η τηλεόραση. Νομίζω δικαιούμασταν κάποιες παραβάσεις που έγιναν. Δεν θέλουμε να μιλούμε για τη διαιτησία. Δυστυχώς όμως, κάποιοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τη συμπεριφορά τους, κατάφεραν να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Όσο για τον Κολοκούδια, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν έβρισε τον διαιτητή. Πρέπει να μας προβληματίσει αυτό, αφού επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από κάποια πράγματα που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ