aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Καταλά έδωσε πάσα στον Κίρζη και τον κόσμο του Απόλλωνα

Ο Καταλά έδωσε πάσα στον Κίρζη και τον κόσμο του Απόλλωνα

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζει ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού μετρά τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (τρεις πρωταθλήματος και ένα «τελικό» στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ), με απολογισμό τερμάτων ένα υπέρ και έξι κατά! Οι γαλάζιοι βλέπουν το αντίπαλο τέρμα σαν βελονότρυπα, με μόλις οκτώ τέρματα σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος.

Η δυστοκία στην επίθεση παρουσιάστηκε σε άλλο ένα παιχνίδι και μοιραία η ομάδα του Νταβίδ Καταλά δέχθηκε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, πληρώνοντας το απερίσκεπτο μαρκάρισμα του Μαυρία στον Μαρκίνιος στις καθυστερήσεις. Σύμφωνοι, η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να αποφευχθεί, όμως και πάλι τα προβλήματα δεν θα μπορούσαν να κρυφτούν κάτω από το χαλί.

Ο Απόλλων υστερεί σε παραγωγικότητα φάσεων και πολύ περισσότερο σε αποτελεσματικότητα. Ο Νταβίδ Καταλά δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Δήλωσε ότι είναι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας, όμως υπογράμμισε ότι είναι ώρα και των παικτών προσωπικοτήτων που διαθέτει ο Απόλλων να βγουν μπροστά.
Κατά κάποιο τρόπο έδωσε και πάσα στη διοίκηση του Απόλλωνα και έστειλε μήνυμα στον κόσμο ενόψει της συνέχειας.

«Έχουμε δύο επιλογές: είτε να τα διαλύσουμε όλα, να πούμε ότι οι παίκτες και ο προπονητής είναι χάλια είτε να ηρεμίσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ενόψει της συνέχειας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τώρα είναι η στιγμή να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες, οι δυνατοί χαρακτήρες της ομάδας», είπε ο Καταλανός προπονητής. Με απλά λόγια είτε ο ίδιος κατεβαίνει από το… τρένο είτε ολόκληρο το οικοδόμημα του Απόλλωνα συμπορεύεται για να βελτιωθεί και να παλέψει για διατήρηση των κεκτημένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ