aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ καίριος Ρομπέρζ και η καθόλου τυχαία επιλογή του Κετσπάγια

Ο καίριος Ρομπέρζ και η καθόλου τυχαία επιλογή του Κετσπάγια

Τι ντεμπούτο για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου! Δεν ήταν μόνο η νίκη 1-0 εις βάρος της Ελλάδας, ήταν και η εμφάνισή του. Ο κυπριοποιημένος Γάλλος αμυντικός προέρχεται από την πιο ώριμη σεζόν του με τη φανέλα του Απόλλωνα και ο Τιμούρ Κετσπάγια δικαιούται να τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση.

Χθες είχε πολλές επεμβάσεις, καθαρίζοντας κυρίως την «αεροπορία» απομακρύνοντας με κεφαλιάς, ενώ από εδάφους είχε την πιο καίρια παρέμβασή του στο ματς, καθώς έδιωξε την μπάλα προτού την σπρώξει στα δίχτυα ο Φούντας.

Ψες μάλιστα έσμιξε ξανά με τον περσινό συμποδοσφαιριστή του, Φάνο Κατελάρη, με τον οποίον συνεργάστηκε άψογα. Γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο πολύ καλά, ανταπεξήλθαν άψογα στην καρδιά της άμυνας. Καθόλου τυχαία η επιλογή του Κετσπάγια για το κεντρικό δίδυμο της οπισθοφυλακής.

Όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι ασφαλώς προσδοκούν σε ανάλογη συνέχεια, αφού θα ακολουθήσουν πολλές προκλήσεις και η Εθνική μας τους έχει ανάγκη.

Την ίδια ώρα χαμογελούν και στις τάξεις του Απόλλωνα για τον Ρομπέρζ, ο οποίος αφενός τους βγάζει ασπροπρόσωπους και αφετέρου αδειάζει θέσει στον κατάλογο Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ