aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ… γνωμικολόγος Άλεξ! (pic)

Ο… γνωμικολόγος Άλεξ! (pic)

Γνωμικολόγος θυμίζει ο Άλεξ ντα Σίλβα με τα γνωμικά-αποφθέγματα που χρησιμοποιεί ενίοτε στις αναρτήσεις του στα Social Media. Ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου αγώνα με την Αταλάντα απόψε, ο Βραζιλιάνος άσος του Απόλλωνα έγραψε το εξής και το ανάρτησε μαζί με τη φωτογραφία που βλέπετε: «Τα όνειρα δεν σε κλέβουν από την πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητα δεν σου απαγορεύει να ονειρεύεσαι #Apollonlimassol #Togetherwearestronger #Cyprus #europeleague #gameday #am10sports».

Ο «μάγος», μάλιστα, χρησιμοποίησε εικονίδια με τις σημαία της Βραζιλίας (απ’ όπου κατάγεται και άρχισε το ποδόσφαιρο), του Βελγίου (όπου έζησε αρκετά χρόνια αγωνιζόμενος σε Ρασίνγκ Γκένκ, Βρυξέλλες και Σεντ Τρούιντεν) και της Κύπρου. Ως γνωστόν, στην Κύπρο πέρασε ίσως το μεγαλύτερο διάστημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αγωνίστηκε σε Ένωση (2010-11), Ομόνοια (2011-12), ΑΕΚ (2012-13) και μετά το δίχρονο πέρασμά του στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ (2013-15), επέστρεψε για λογαριασμό του Απόλλωνα στον οποίο «βγάζει μάτια» από το καλοκαίρι του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ