aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο γνήσιος Απολλωνίστας, Φοίβος Βάκη»

«Ο γνήσιος Απολλωνίστας, Φοίβος Βάκη»

Η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια ένα άνθρωπο που διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στο πετοσφαιρικό τμήμα και με την οικονομική του βοήθεια συμβάλει στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, τόσο σε αυτές που πέτυχε μέχρι σήμερα, όσο και σε αυτές που στοχεύει να πετύχει στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Ο λόγος για τον οικονομικό διευθυντή της Columbia Shipmanagement Φοίβο Βάκη, ο οποίος για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται δίπλα στο πετοσφαιρικό τμήμα και δίχως κανένα προσωπικό συμφέρον, σαν γνήσιος Απολλωνίστας εκφράζει την αγάπη του προς την ομάδα μας βοηθώντας την οικονομικά σε εποχές που οι ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξεύρεση χορηγών.

Ως διοίκηση της πετοσφαιρικής ομάδας αισθανόμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια που μας παρέχει, όπως επίσης και για τη βοήθεια που παρείχε σε προηγούμενες διοικήσεις και χρονιές διότι βοήθησε να χτιστεί αυτή η μεγάλη ομάδα την οποία έχουμε τη χαρά και την περηφάνια να διοικούμε εμείς ως συμβούλιο.

Αν και ο ίδιος δεν επιθυμεί τη δημόσια προβολή του θέματος, η διοίκηση μας αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για να μάθει ο κόσμος ότι υπάρχουν άνθρωποι Απολλωνίστες που στηρίζουν την ομάδα μας και αυτό είναι τιμή μας γιατί μας κάνει να νιώθουμε ότι εμπιστεύονται τις ικανότητες και προσπάθειες μας, αλλά εκτιμάται η προσπάθεια μας για να κρατήσουμε τον Θρύλο στη θέση του. Κύριε Φοίβο Βάκη σε ευχαριστούμε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ