aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο Γιώργος Μανούσος απέρριψε την Κύπρο»

«Ο Γιώργος Μανούσος απέρριψε την Κύπρο»

Αρνητικά απάντησε ο Γιώργος Μανούσος σε πρόταση κυπριακής ομάδας, σύμφωνα με παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο αρχηγός του Ατρόμητου που έκανε εξαιρετική σεζόν μένει ελεύθερος τέλος Ιουνίου, όμως δίνει προτεραιότητα σε παραμονή του στην ομάδα του Περιστερίου. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Απόλλωνα να αξιολογεί θετικά την περίπτωση του Ελλαδίτη μέσου, όμως δεν αποκλείεται να βρέθηκε στη μετεγγραφική λίστα και άλλης κυπριακής ομάδας.

Αναλυτικα το δημοσίευμα: «Έχει κάνει την χρονιά της ζωής του: 31 ματς/11 γκολ και 1 ασίστ! Αρχηγός (βαδίζοντας όμως στα 33) και από τους ελάχιστους διασωθέντες στη φετινή χρονιά του Ατρόμητου. Το συμβόλαιό που έχει υπογράψει ο Γιώργος Μανούσος με την ΠΑΕ Ατρόμητος, λήγει σε μία εβδομάδα και ακόμη ΔΕΝ έχει λάβει κλήση στο κινητό του για συζήτηση περί ανανέωσης της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime της Κυριακής, ο Γιώργος Μανούσος έχει δώσει προτεραιότητα στο Περιστέρι και στο τηλεφώνημα της Κύπρου που του έγινε έριξε άκυρο!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ