aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ φύλακας ο... Αγγελή του! (video & pics)

Ο φύλακας ο… Αγγελή του! (video & pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Θεός είναι μπλε! Ο Απόλλων, με σκόρερ τους Παπουλή και Αγγελή, νίκησε απόψε την Ομόνοια με 2-1 στον μεγάλο τελικό, και στέφθηκε κυπελλούχος για όγδοη φορά στην ιστορία του. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, ο ρυθμός… τρελός και η «ζωγραφιά» του Παπουλή στο 5΄ και η δυνατή κεφαλιά του Κύπριου αμυντικού στο 72΄ χάρισαν στους κυανόλευκους την κούπα.

Η Ομόνοια ισοφάρισε προσωρινά με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα (51΄), αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το δικό της μομέντουμ στο παιχνίδι και μοιραία έμεινε για άλλη μία χρονιά μακριά από τους τίτλους. Μοναδικό ψεγάδι που χάλασε την εικόνα του ματς ήταν το γεγενός πως ο Κροάτης διαιτητής φοβήθηκε από τον κόσμο του Απόλλωνα που πήρε θέση στον στίβο για να πανηγυρίσει και σφύριξε πιο γρήγορα το τέλος του τελικού.

Αυτό, φυσικά, μικρή σημασία έχει, αφού οι κυανόλευκοι είχαν κερδίσει κόρνερ και ήταν πολύ κοντά στη νίκη. Κορυφαίος για την ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ ο Αγγελής Αγγελή, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ και ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Δδιαβάστε εδώ για την live εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό από την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Απόλλων (Πέδρο Εμάνουελ): Βάλε, Στυλιανού (69΄Μέζγκα), Αγγελή, Φρέιρ, Βασιλείου, Κυριάκου (90΄+1 Σιμόες), Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Παπουλής, Πέδρο (88΄ Λόπες), Γκιέ Γκιέ.

Ομόνοια (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιωργαλλίδης, Ράμος (80΄ Χριστοφή), Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χάφεζ, Φλορέσκου, Μαργκάσα, Ασίς (87΄ Ρουσιάς), Κιρμ (70΄ Καρλίτος), Σέρινταν, Σκέμπρι.

Σκόρερ: Παπουλής 5΄, Αγγελή 72΄ / Μαργκάσα 51΄.

Κίτρινες: Αγγελή, Στυλιανού, Βασιλείου, Γκιέ Γκιέ, Μέζγκα, Βάλε / Ρομαρίκ, Φλορέσκου, Μαργκάσα.

Αποβολές: – / –

Γήπεδο: Τσίρειο

Θεατές: 13.000

Διαιτητής: Άντε Βουτσελίμοβιτς-Σιμούνοβιτς (Κροατία).

Βοηθοί διαιτητές: Τόμισλαβ Πέτροβιτς και Μίρο Γκριτς (Κροατία).

Τέταρτος: Μάριο Ζέμπετς (Κροατία).

Παρατηρητής διαιτησίας: Ιωάννης Χατζηιωσήφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ