aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Φανούριος προανήγγειλε την παραμονή Ντα Σίλβα

Ο Φανούριος προανήγγειλε την παραμονή Ντα Σίλβα

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μπορεί να βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στον Απόλλωνα, ωστόσο έχει προλάβει να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας.

Ο λόγος για τον Άλεξ Ντα Σίλβα, ο οποίος -ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα- παρουσιάζεται πολύ… ανεβασμένος και βοηθάει τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται, με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας των «κυανόλευκων» να έχει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, δεν θα αργήσει η μέρα που θα ανακοινωθεί κι επίσημα πως ο «μαέστρος» θα παραμείνει κάτοικος Κολοσσίου και για τη σεζόν 2016-17.

Μετά τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Άλεξ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και απευθυνόμενος στο Βραζιλιάνο τον χαρακτήρισε μάγο και ακολούθως σημείωσε ότι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο περιμένει πως θα σκοράρει 15 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ