aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Ερμής και οι άλλοι…

Ο Ερμής και οι άλλοι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε ρυθμούς Ερμή συνεχίζονται από χθες οι προπονήσεις του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στο Κολόσσι μετά το διήμερο ρεπό που πήραν, με τον Πέδρο Εμανουέλ να ετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο από μια σειρά πέντε αγώνων, οι οποίοι προσφέρονται για συγκομιδή βαθμών και ανάκαμψη σε όλους τους τομείς.

Από αύριο αναμένονται στις προπονήσεις και οι διεθνείς με την εθνική ανδρών, Κίσσας, Κυριάκου και Στυλιανού, αλλά και οι διεθνείς με την Ελπίδων Πίττας και Καρώ. Ο Μακρίδης έχει μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο Αγγελή θα περιμένει ακόμη λίγες μέρες για να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Από τα πέντε παιχνίδια που ακολουθούν, αυτό με τον Ερμή θεωρείται το πιο δύσκολο και η σημασία του διπλού στη Λάρνακα, θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Εκτός από τους τρεις βαθμούς, η νίκη θα ανανεώσει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και ο στόχος του 5Χ3 θα γίνει πιο εφικτός.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, ετοιμάζει την ομάδα του και προσπαθεί να διορθώσει κάποιες αρνητικές λεπτομέρειες, οι οποίες στα τελευταία παιχνίδια στέρησαν από την ομάδα σημαντικούς βαθμούς. Βέβαια, όλα διορθώνονται, τόσο τα λάθη που έγιναν, ενώ μπορεί να βελτιωθεί και η θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα, αν η αντεπίθεση που ξεκίνησε από το παιχνίδι με την Ομόνοια, συνεχιστεί.

Οι κυανόλευκοι έχουν τις ευκαιρίες να καλύψουν τη διαφορά αν φτάσουν στο απόλυτο μέχρι το επόμενο ντέρμπι, που είναι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα 28/11. Μεσολαβούν 50 μέρες, διάστημα στο οποίο ο Απόλλων θα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους και να πάει με άλλον αέρα να αντιμετωπίσει τους περσινούς πρωταθλητές.

Βέβαια, ο Πέδρο Εμανουέλ, δεν προτρέχει, γιατί αν οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονται από τώρα, πως θα αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια, που έχουν στο πρόγραμμα τους, μετά από ενάμισι μήνα, πιθανό να την πατήσουν σε αυτά που προηγούνται. Γι’ αυτό και η έγνοια τους είναι να κοιτάζουν παιχνίδι με παιχνίδι και όχι πιο μακριά από το επόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ