aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Εμάνουελ ψάχνει τη «χημεία»

Ο Εμάνουελ ψάχνει τη «χημεία»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πέδρο Εμανουέλ, δεν έχασε την ευκαιρία. Στο προψεσινό φιλικό, για την τιμητική του Νούνο Ασίς, ο προπονητής του Απόλλωνα έριξε στο φιλικό αρκετούς από τους βασικούς του, αλλά και ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι Μπάρμπαρο, Πίεχ και Ρέινολντς ήσαν στο αρχικό σχήμα, ενώ στο 39’ τη θέση του Παπουλή, πήρε ο νεαρός Βασιλειάδης. Ο Ελλαδίτης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους αποσύρθηκε από τον αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 56’ με τον Αγκάγιεφ και o Απόλλων ισοφάρισε στο 67’ με τον Γκιέ Γκιέ. Χρόνο συμμετοχής, στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν και οι νεοφερμένοι Σαρδινέρο και Ράτκοβιτς.

Με απόντες τους διεθνείς Χ. Κυριάκου, Στυλιανού και Κίσσα, αλλά και τους τραυματίες Αγγελή και Μακρίδη, η προετοιμασία θα συνεχιστεί και στόχος είναι οι κυανόλευκοι να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, κάτι που μπορεί να πράξουν στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος».

Ο Πέδρο Εμανουέλ, δουλεύει πλέον στην τακτική με την οποία θα αντιμετωπίζει τις κλειστές άμυνες, καθώς κόντρα στον Άρη φάνηκε μια αδυναμία στον τομέα της διάσπασης της πολυπρόσωπης άμυνας των αντιπάλων.

Και αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, θα τον συναντήσουν και σε άλλα παιχνίδια, γι΄ αυτό ο τεχνικός των κυπελλούχων θέλει να προσαρμόσει την ενδεκάδα του σε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού, που θα μπορεί να ανοίγει τις σκληρές και «δύσβατες» άμυνες.

Ο Πορτογάλος κάνει σκέψεις σε τέτοια παιχνίδια να χρησιμοποιεί δύο επιθετικούς στην κορυφή, κάτι το οποίο μπορεί να εφαρμόσει, καθώς στο οπλοστάσιο του διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές ( Γκιέ Γκιέ, Μάγκλιτσα, Πίεχ) για τέτοιες ειδικές αποστολές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ