aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο Εμανουέλ ήταν άπειρος»

«Ο Εμανουέλ ήταν άπειρος»

Δηλώσεις στον Σούπερ Σπορ FM έκανε σήμερα ο Φανούριος Κωνσταντίνου για τη μεγάλη πρόκριση του Απόλλωνα στον τελικό κυπέλλου εις βάρος του ΑΠΟΕΛ (5-4 στα πέναλτι). 

Ανάμεσα στις δηλώσεις του, ξεχωρίζει η αναφορά του στον Πέδρο Εμανουέλ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων τόνισε ότι στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο, πρώτη φορά είδε προπονητή να δέχεται τόση πίεση. Αν και τον χαρακτήρισε άπειρο για να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπογράμμισε ότι η διοίκηση είναι υπερευχαριστημένη με το έργο του.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορ FM

«Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για να επιτύχουμε τον έναν από τους τρεις στόχους που έχουμε θέσει φέτος».

«Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τις κατακτήσεις τίτλων. Μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε ένα τρόπαιο και θα πρέπει να το πράξουμε για να είμαστε εμείς οι νικητές του τελικού».

Για τον Βάλε: «Είχε συγκινηθεί πάρα πολύ. Είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας. βοήθησε τον Απόλλωνα να έχει πρωταγωνιστικές πορείες».

Για την παρουσία της ομάδας: «Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων πήραμε δίκαια την πρόκριση. Δεν το λέμε εμείς, το λένε και οι αντίπαλοί μας. Εκτός από την απόδοσή μας είχαμε και τον παράγοντα τύχη με το μέρος μας, ήταν και οι δύο πολύ μεγάλες αναμετρήσεις και η ομάδα που είχε τις συγκύριες με το μέρος της και το ήθελε περισσότερο το πήρε».

Για τον Πέδρο Εμανουέλ: «Δούλεψε σκληρά κάτω από φοβερή πίεση. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα, πρώτη φορά βλέπω να ασκείται τέτοια πίεση στον προπονητή, αυτό δεν έγινε με κανέναν άλλο, δεν παρασύρεται όμως δεν απογοητεύεται, δουλεύει μεθοδικά. Στην προπονητική θέλεις και τις νίκες και τις συγκυρίες. Ήταν άπειρος για να οδηγήσει μια ομάδα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, πιστεύει όμως στις ικανότητές του. Είχαμε πολλές απουσίες πριν από τον επαναληπτικό, είχε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Άρα θα πρέπει να συνυπολογίζεις πολλά προτού κρίνεις κάποιον προπονητή. Με την πάροδο του χρόνου έδειξε έργο, δούλεψε πολύ για να βρει τις λύσεις, πάρα τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι. Έχουμε ακόμη πέντε παγίδια και θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και να βγούμε Ευρώπη».

Για το αν θα παραμείνει ο προπονητής και τη νέα περίοδο: «Είναι θέμα καθαρά του πρόεδρου και του Δ.Σ.».

Για πριμ 60,000 ευρώ: «Έχει υποσχεθεί ένα πριμ, είναι επιβράβευση για τους κόπους και τους άξιζε. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ποσό».

Για τους τραυματίες Πέδρο και Ελίσιο: «Είναι μυϊκά τα προβλήματα, θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ