aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«O διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητα του»

«O διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητα του»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, μετά την ήττα από τον Απόλλων (0-1).

Αναλυτικά: «Να συγχαρούμε τον Απόλλωνα. Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο με χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Μπορούσαμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Με καλύτερη τελική θα μπορούσαμε να αξιοποιήσαμε τις προϋποθέσεις μας καλύτερα. Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε μια στατική φάση και σκόραρε.

Η σημαντική φάση του αγώνα ήταν η αποβολή του Γουίλιαμ, έχουμε την άποψη ότι ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητα του. Μετά η προσπάθεια έγινε αλλά το σκηνικό ήταν το ίδιο. Χάσαμε, αυτό είναι που μετρά. Μας ενοχλούν οι ήττες. Βελτίωση υπήρχε στα τελευταία παιχνίδια. Τώρα μετά από μία ήττα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Για μας το σημαντικό είναι να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε άλλο το σημερινό αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ