aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Χίντι κρατάει μόνο καλές αναμνήσεις

Ο Χίντι κρατάει μόνο καλές αναμνήσεις

 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ίσλι Χίντι είναι ανάμεσα στους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα τη νέα σεζόν. Ο Αλβανός τερματοφύλακας, αν ήταν σε άλλη ομάδα, ίσως και να ήταν βασικός, όμως λόγω Βάλε δεν είχε πολλές συμμετοχές.

Ήταν πάντα έτοιμος να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ήταν χαμηλών τόνων, ενώ δεν δημιούργησε ποτέ κάποιο πρόβλημα. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πρώτη επιλογή για τους προπονητές του, συνέδεσε το όνομά του με μια ιστορική επιτυχία για τον Απόλλωνα και το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς είχε αγωνιστεί στη νίκη του Απόλλωνα επί της Λέγκια Βαρσοβίας (3/10/2013) με 1-0.

Αυτή η νίκη, μάλιστα, αποτελεί και το μοναδικό «διπλό» κυπριακής ομάδας σε παιχνίδι ευρωπαϊκού ομίλου. Πιθανότατα ο λόγος που δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Χίντι είναι διότι στον Απόλλωνα θέλουν τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα να την καλύψει Κύπριος, ώστε να ανοίξει μια θέση ξένου-κοινοτικού στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ