aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Απόλλων ξανάγινε ομάδα

Ο Απόλλων ξανάγινε ομάδα

Ένα μήνα πριν, δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιρόφιλοι που είχαν τον Απόλλωνα ως το φαβορί να μην συμπεριληφθεί στην πρώτη εξάδα. Κι ήταν κι εκτός κυπέλλου. Μόνο που η ποδοσφαιρική ζωή έχει πολλές ανατροπές κι η ρόδα γυρίζει. Από κείνο τον εφιάλτη (σερί ήττες από τον ΑΠΟΕΛ και την Καρμιώτισσα!) και το -11 από την 4η θέση (και -13 βαθμούς από την 3η θέση που εξασφαλίζει αυτόματα ευρωπαϊκό εισιτήριο), οι κυανόλευκοι είναι στο -4 από την τετράδα. Κι υπάρχουν ακόμη εννέα ματς τελικής φάσης.

Έργο Μπογκτάν Αντόνε; Σίγουρα ο Ρουμάνος τεχνικός έβαλε το χεράκι του στις τέσσερις σερί νίκες που ακολούθησαν. Το πλέον σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι ο Απόλλων ξανάγινε ομάδα. Οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και δίνουν και την ψυχή τους για να το κατακτήσουν.

Τα τρία από τέσσερα σερί τρίποντα ήρθαν σε αγώνες ψηλού βαθμού δυσκολίας (δύο κόντρα στην ΑΕΚ και το άλλο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ) κι όλα δείχνουν ότι οι κυανόλευκοι αρέσκονται στα δύσκολα. Βέβαια, υπάρχει μπόλικος δρόμος ακόμη, αλλά όλοι στη λεμεσιανή ομάδα προσδοκούν ότι η βελτίωση θα είναι συνεχής. Επόμενο στοίχημα, ο μεθαυριανός αγώνας με αντίπαλο την Ομόνοια στο Στάδιο «Αλφαμέγα», από τον οποίο θα λείψουν σίγουρα οι Χέντι και Ρομπέρζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ