aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥO Aπόλλων για την ήττα στο Λεμεσιανό ντέρμπι

O Aπόλλων για την ήττα στο Λεμεσιανό ντέρμπι

Με ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η διοίκηση του Sabbianco Aπόλλωνα αναφέρεται στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

“Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας απέναντι στην ΑΕΛ με 3-1 στο Νίκος Σολομωνίδης στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής όπου διεξήχθη ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αντάξιο του εκτοπίσματος των δύο ομάδων.

Με αρκετές παίχτριες να προέρχονται με προβλήματα υγείας, την αρχηγό Σοφία Μανίταρου να επανέρχεται από τραυματισμό, αλλά και γενικά την ομάδα να προσπαθεί να συνέλθει από την ανέλπιστη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ανόρθωση στη Λευκωσία, η ομάδα μας παρατάχθηκε με σκοπό να κερδίσει τον αγώνα και μπήκε κάπως μουδιασμένα στον αγώνα όμως βρισκόταν κοντά στο σκορ, όμως στο τέλος έχασε το 1ο σετ με 25-22.

Τον πραγματικό Sabbianco Απόλλων είδαμε στο 2ο σετ αφού δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΛ να ελπίζει σε κάτι καλό και  από το 9-12 που προηγήθηκε με ένα σερί 5 πόντων ανέβασε το σκορ στο 9-17 και στη συνέχεια στο 13-23 όπου εύκολα τέλειωσε το σετ με 16-25.

Στο 3ο σετ ήταν ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα όπου οι ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ και με το αρχικό 7-7 το σκορ οδηγήθηκε στο 15-14 για τους αντίπαλους και στη συνέχεια στο 22-22 με τη ψυχολογία υπέρ της δικής μας ομάδας όμως μια διακοπή και ένταση στον αγώνα άλλαξε τα δεδομένα και στο τέλος η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια του σετ, πάλι με 25-22.

Το 4ο και τελευταίο σετ, αν και είχε αρκετές εναλλαγές στο προβάδισμα, ο Sabbianco Απόλλων εμφανώς επηρεασμένος από την απώλεια και τον τρόπο που χάθηκε το 3ο σετ, έμεινε πίσω από τον πραγματικό του εαυτό, αν και πάλεψε το σετ κι από το 6-3 προηγήθηκε σε 6-7 και 7-9 αλλά κάπου εκεί τα δεδομένα άλλαξαν και η ΑΕΛ πέρασε μπροστά με 18-14 και ενώ η ομάδα μας μείωσε σε 19-18 το σκορ έγινε 21-19 και με πιο αποτελεσματικά τα τελειώματα της ΑΕΛ χάθηκε το σετ με 25-23 και ο αγώνας με 3-1 σετ.

Μπορεί η ομάδα να έχασε τον αγώνα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι η ομάδα ανέβασε απόδοση και έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες στο 2ο σετ όπως  και στο 3ο σετ του Super Cup και σε περίπτωση που σταθεροποιήσει την απόδοση της τότε θα επανέλθει εκεί που της αξίζει, στην κορυφή!

Τέλος, η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων επιθυμεί να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΑΕΛ για την άψογη φιλοξενεία και να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ