aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ «ανεπιθύμητος» Βασίλης Δημητρίου σε ματς του Απόλλωνα 25 μήνες μετά!

Ο «ανεπιθύμητος» Βασίλης Δημητρίου σε ματς του Απόλλωνα 25 μήνες μετά!

O Χρυσοβαλάντης Θεουλή ορίστηκε στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση για την 21ή αγωνιστική, όμως η είδηση που προκύπτει από τους ορισμούς των διαιτητών προκύπτει από την επιλογή που έγινε στο «Αμμόχωστος».

Στο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με τον Απόλλωνα ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου, ο οποίος θα σφυρίξει σε αγώνα της λεμεσιανής ομάδας μετά τον Δεκέμβριο του 2018! Τελευταία φορά που ορίστηκε ο «ψηλός» σε ματς των γαλάζιων ήταν στις 3/12/2018 στη βαριά ήττα με 5-1 από τον ΑΠΟΕΛ. Με αφορμή το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον Μπρούνο Βάλε, ο Βασίλης Δημητρίου αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τη διοίκηση Νίκου Κίρζη.

Μάλιστα, το περασμένο Καλοκαίρι είχε οριστεί να διαιτητεύσει τον φιλικό αγώνα της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα όμως αντικαταστάθηκε μετά τα έντονα παράπονα που υπήρχαν εκατέρωθεν. Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ όρισε τον Βασίλη Δημητρίου στο VAR του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου και τέσσερις μέρες μετά θα είναι διαιτητής σε ματς της λεμεσιανής ομάδας.

Λύθηκαν τα «μάγια» και ο «ψηλός» δεν είναι πλέον ανεπιθύμητος από τον Απόλλωνα ή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιητσίας, Μίλορατ Μάζιτς, βλέποντας τα τρανταχτά λάθη των διαιτητών και της κακής χρήσης του VAR σε αρκετές φάσεις αποφάσισε να βάλει τέλος στα χατίρια των ομάδων;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ