aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Αμντανί, οι απαντήσεις για πιθανή ενίσχυση και ο προβληματισμός

Ο Αμντανί, οι απαντήσεις για πιθανή ενίσχυση και ο προβληματισμός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης ο οποίος μίλησε για πολλά και διάφορα που αφορούν στην ομάδα του.

Στις σημαντικότερες τοποθετήσεις του Κίρζη, δεν μπορούσε να λείπει το μετεγγραφικό μέρος, με τον πρόεδρο των κυανόλευκων να απαντάει σε ερώτηση που αφορά στον Ρασίντ Αμντανί.

«Δε κυνηγούμε κάτι, ούτε είμαστε σε επαφή με κάποιον ποδοσφαιριστή. Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας. Για Αμντανί τώρα το ακούω και δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις. Νομίζω η ομάδα είναι πλήρης. Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα το αξιολογήσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και φτάνει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Ακόμα και στην Ευρώπη που με κάποια ατομικά λάθη χάσαμε την πρόκριση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην Κύπρο και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να πάρουμε τρεις βαθμούς με τον Άρη και συνεχίζουμε», είπε.

Για τη συμμετοχή πολλών Κύπριων και το γεγονός πως είναι άνθρωπο που έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις, απάντησε: «Είναι η πολιτική της εταιρείας από τότε που αναλάβαμε το 2012, η ανάδειξη Κυπρίων παικτών. Δεν περηφανεύομαι πως κατέχω από ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να έχεις και άτομα δίπλα σου που κατέχουν από ποδόσφαιρο και να παίρνεις τις αποφάσεις. Πάντα όμως με βάση το πλάνο μας. Όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση νεαρών και Κύπριων στην ομάδα. Έχουμε τώρα και ένα προπονητή που επαυξάνει σε αυτή τη λογική».

Σχετικά με τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας είπε: «Με τα τελευταία μας παιχνίδια μας έμεινε μια μικρή φοβία. Αλλά ήταν μια καθαρή νίκη σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά έχουμε δυσκολίες. Σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν. Στο τέλος αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί».

Όσον αφορά στον αποκλεισμό από την Γκρασχόπερς στο Γιουρόπα Λιγκ, σχολίασε: «Μας πείραξε πολύ. Με κάποια ατομικά λάθη χάσαμε την πρόκριση. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω στις εμφανίσεις με την Γκρασχόπερς. Δεν είναι ομάδα της γειτονιάς, έχει προϋπολογισμό 20.000.000 ευρώ».

Ακολούθως, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πενιχρή διάθεση των καρτών διαρκείας: «Είναι πολύ λίγα και μας απογοητεύει. Κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για να είναι η ομάδα στα ψηλά. Δυστυχώς τα διαρκείας δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα του Απόλλωνα εντός γηπέδου. Διεκδικούμε το πρωτάθλημα, πήραμε δύο κύπελλα, μπήκαμε δύο φορές στους ομίλους, αλλά δεν έχουμε τα διαρκείας που θα θέλαμε. Όταν βγήκαν τα εισιτήρια του τελικού, έφυγαν έξι χιλιάδες σε μερικές ώρες. Αν είχαμε ακόμα έξι, θα τα εξαντλούσαμε. Υπάρχει απογοήτευση για το χαμένο πρωτάθλημα και το κακό γήπεδο».

Για τον ΑΠΟΕΛ και τον επαναληπτικό κόντρα στην Κοπεγχάγη: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια εμπειρία και ειδικά στο ΓΣΠ έχει καταφέρει πολλά. Έχει αρκετά καλές πιθανότητες αν και δε θα είναι εύκολο».

Καταληκτικά αναφέρθηκε στον στόχο του Απόλλωνα, ενώ έκανε και τη δική του εκτίμηση για το νέο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να φτάσουμε τον Απόλλωνα στο ψηλότερο σκαλοπάτι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Να φεύγει ο κόσμος της ομάδας περήφανος από το γήπεδο. Δε γίνεται να κερδίζουμε πάντα, αλλά να είμαστε περήφανοι. Ο ΑΠΟΕΛ που είναι και πρωταθλητής στις τελευταίες τέσσερις σεζόν, αρχίζει πάντα ως φαβορί. Η ΑΕΚ παρουσιάζει μια καλή ομάδα, ενώ και η Ομόνοια πάντα είναι εκεί. Η ΑΕΛ με τον Πάμπο Χριστοδούλου θα έχει κι αυτή μια καλή ομάδα, ενώ την Ανόρθωση δεν την είδα. Αυτό που θέλουμε είναι να είναι όλοι εκεί για έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ