aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝτα Σίλβα: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι…» (video)

Ντα Σίλβα: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι…» (video)

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα ήταν ο Stoiximan.gr MVP του Απόλλωνα στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό (3-2) στο Τσίρειο Στάδιο και μέσω δηλώσεων του σχολίασε τον αγώνα και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Άλεξ Ντα Σίλβα:

«Ευχαριστώ το Stoiximan.gr για το βραβείο. Θέλω να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές μου και με αυτούς οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν, οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί. Αγωνιστήκαμε με πάθος μέχρι την τελευταία στιγμή και πιστέψαμε στη νίκη.

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό αποδείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Το παιχνίδι με τον Εθνικό ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα το οποίο θα είναι επίσης πολύ δύσκολο και πρέπει να συνεχίσουμε δυναμικά.

Το μήνυμα μου προς τους φίλους της ομάδας μας είναι ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε τον Απόλλωνα μεγάλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ