aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝτα Σίλβα: «Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου, ας το κάνουν άλλοι»

Ντα Σίλβα: «Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου, ας το κάνουν άλλοι»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου («Αpollon.com.cy») έκανε το πρωί της Τρίτης (23/08) ο Βραζιλιανός μέσος Άλεξ ντα Σίλβα, ο οποίος αναφέρθηκε στον νικηφόρο αγώνα της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα, στο προσεχές ματς με τον Άρη, αλλά και το εξαιρετικό τέρμα το οποίο πέτυχε στο «Αμμόχωστος».

«Κάναμε την καλύτερη δυνατή αρχή στο νέο πρωτάθλημα, καθώς εκτός από την σημαντική από κάθε άποψη νίκη την οποία πετύχαμε επί ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου, είχαμε και πάρα πολύ καλή απόδοση. Σίγουρα μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και με τα δυο τέρματα τα οποία πετύχαμε αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο. Μετά ήταν απλά θέμα διαχείρισης και στο τέλος σκοράραμε και τρίτο γκολ», ανέφερε για τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους ο Βραζιλιάνος μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στον επικείμενο αγώνα με τον Άρη:

«Προετοιμαζόμαστε με την ίδια ακριβώς σοβαρότητα και με μεγάλο σεβασμό προς τον αντίπαλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο νέο μας στόχο ο οποίος είναι η νίκη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έτσι ώστε πετύχουμε το στόχο μας».

Αναφορικά με την δική του απόδοση ο Άλεξ τόνισε: «Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου. Αυτό είναι δουλειά άλλων. Εγώ κάνω αυτό που μου ζητήσει ο προπονητής μου. Προσπαθώ πάντοτε για το καλύτερο. Είμαι χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχα και την ασίστ στο τέρμα του Γκιέ Γκιέ, όμως, το ποιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και εφαρμόσαμε ό,τι ακριβώς μας ζήτησε ο κ. Εμανουέλ».

Για τον κόσμο της ομάδας του είπε καταληκτικά: «Οι φίλοι του Απόλλωνα δεν θέλουν ειδικές συστάσεις. Στον αγώνα όμως της πρεμιέρας ήταν φανταστικοί. Αισθανθήκαμε ότι αγωνιζόμασταν στο Τσίρειο κι αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Τους θέλουμε κοντά μας και ενωμένοι να πορευτούμε μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ