aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝέος μνηστήρας για Πετράκη

Νέος μνηστήρας για Πετράκη

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο του Ατρόμητου βρίσκεται ο Γιάννης Πετράκης. Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fosonline.gr εκτιμάται από τον ηγέτη της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Τον προπονητή που θα καλύψει το κενό στον πάγκο και θα χτίσει τον Ατρόμητο της νέας αγωνιστικής περιόδου, ψάχνει η διοίκηση! Μετά και το επίσημο «διαζύγιο» με τον Σάββα Παντελίδη, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Άλλωστε, μέλημα της ΠΑΕ είναι να κλείσει αυτό το θέμα μέσα στον μήνα έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός.

Το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν ψηλά στη λίστα. Ο Έλληνας κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως είναι λογικό τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή, ο Ατρόμητος περίμενε την απάντηση του, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι αρνητική. Και αυτό γιατί ο 41χρονος θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να επιστρέψει στους γερμανικούς πάγκους.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν έχει μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και κοιτάζει έντονα την ελληνική αγορά. Εκείνος που έχει ξεχωρίσει είναι ο Άνχελ Λόπεθ. Ο Ισπανός τεχνικός που είχε μια επιτυχημένη σεζόν, όντας «καπετάνιος» του Βόλου, αρέσει στους «κυανόλευκους» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στις προσεχείς ημέρες.

Επίσης, ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνο του Γιάννη Πετράκη. Ο πολύπειρος τεχνικός που εφέτος πέρασε από την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι από τους προπονητές που εκτιμά ο ηγέτης του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού και η περίπτωση του δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ