aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝέα φανέλα και ανανέωση για Βασιλείου (video&pics)

Νέα φανέλα και ανανέωση για Βασιλείου (video&pics)

Στο Apollon Official Store βρίσκονται αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα, οι οποίοι φωτογραφίζονται με το τρόπαιο του κύπελλου, παίρνουν αυτόγραφα από τους πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκεί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, επιβεβαίωσε πως ο Γιώργος Βασιλείου θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους.

Προηγούμενη ενημέρωση

Δύο μόνο εβδομάδες μετά το τέλος της περσινής σεζόν και ήδη στον Απόλλωνα άρχισαν τις ετοιμασίες για τη νέα! Σήμερα από τις 18:00-21:00 πραγματοποιείται η παρουσίαση της νέας επίσημης εμφάνισης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Το παρών τους δίνουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, Χάμπος Κυριάκου, Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού, Αγγελής Aγγελή και Χρίστος Γουίλερ οι οποίοι θα φωτογραφηθούν με τους φίλους των κυανολεύκων, με το τρόπαιο του κυπέλλου, ενώ θα μοιράσουν και αυτόγραφα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Apollon Official Store προσφέρει σε πακέτο τα αναμνηστικά προϊόντα του ιστορικού νικηφόρου τελικού της 18ης Μαΐου στην τιμή των 25 ευρώ, αντί στα 41ευρώ που ήταν η αρχική τους τιμή.

Το πακέτο περιλαμβάνει καπέλο, κασκόλ και την αναμνηστική φανέλα την οποία φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές στη φιέστα τίτλου της 19ης Μαΐου.

2

3

4

5

6

7

8

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ