aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝέα επίθεση Τορναρίτη σε Απόλλωνα και Πετράκη: «Ο προπονητής των τίτλων με περιμένει»

Νέα επίθεση Τορναρίτη σε Απόλλωνα και Πετράκη: «Ο προπονητής των τίτλων με περιμένει»

Πλήρως αντιδεοντολογικό και χυδαίο χαρακτηρίζει σε νέα ανάρτησή του ο Χριστόφορος Τορναρίτης τον τρόπο που προσέγγισε ο Απόλλων τον Γιάννη Πετράκη και τον χειρισμό της υπόθεσης από τον Ελλαδίτη προπονητή.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπράσινων δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να ανεβάζει τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται, όπως λέει, να φέρει για τον πρωταθλητή των τίτλων.

Η σχετική ανάρτηση

Φίλοι μου,

Για να σοβαρευτούμε,

Η αλήθεια είναι πως έχοντας και ανθρώπινα συναισθήματα συνδέθηκα με αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Γιάννης Πετράκης. Έμαθα πολλά από αυτόν, έκανα όνειρα μέσα από την συμπεριφορά και τις πράξεις του και τον ευχαριστώ.

Από εκεί και πέρα είμαι αναγκασμένος να στηρίξω τα συμφέροντα της ομάδας μου.

Ο συνωμοτικός τρόπος η μέθοδος και η προσέγγιση που έγινε από την πλευρά της Λεμεσού είναι πλήρως αντιδεοντολογικός και χυδαίος. Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν ανθρώπους κενούς και συναισθηματικά νεκρούς. Άνθρωποι επικίνδυνοι  για το άθλημα που δεν ξέρουν ή δεν έμαθαν ποτέ πως στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις! Δεν δίνεις, δεν παίρνεις …

Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι το γεγονός  ότι ο άνθρωπος που σεβάστηκα και συμπάθησα σαν φίλο, εμπιστεύτηκα το μέλλον και την τόσο σπουδαία φήμη του σε ένα τέτοιας ποιότητας άνθρωπο! Κρίμα ειλικρινά μου έρχεται να κλάψω.

Εμείς πάντα με το κεφάλι ψηλά, σεβασμό  και εντιμότητα συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε. Θέλω να ξέρετε πως για μένα ο λόγος του ανθρώπου έχει τεράστια σημασία. Ποτέ, μα ποτέ δεν τράβηξα πίσω τον λόγο μου αν ακόμα θα έπρεπε να καταστραφώ αν έπρεπε να χάσω το σπίτι μου! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο ζω! Για να πετύχω τον σκοπό δεν λογαριάζω τίποτε και κανένα!

Έχω εμπιστοσύνη στη δύναμη της ψυχής μου που για 44 ολόκληρα χρόνια αγνοούσα. Ο προπονητής που θα πανηγυρίσει μαζί μας τίτλους στον Ολυμπιακό βρίσκεται κάπου και με περιμένει! Γιατί αυτό τάσσει η μοίρα και το πεπρωμένο μου σαν άνθρωπος.

Σας Αγαπώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ