aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝα μην μπουν σε περιπέτειες με πολλές αλλαγές

Να μην μπουν σε περιπέτειες με πολλές αλλαγές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη πως κανένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές δεν θα φύγει. Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει εισηγηθεί κάποιους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, όμως την ίδια ώρα έχει απόλυτη εκτίμηση σε όσους πορεύτηκαν μαζί του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αποτέλεσαν τον βασικό κορμό.

Πρώτη περίπτωση, η οποία πρέπει να θεωρείται «κλειστή», είναι Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, με τον ίδιο να δείχνει πρόθεση να συνεχίσει στον Απόλλωνα και την πορτογαλική ομάδα να τον παραχωρήσει με ελευθέρα. Οι ενδείξεις είναι θετικές και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να μείνει ελεύθερος και μαζί θα ανοίξει ο δρόμος για παραμονή του στην ομάδα της Λεμεσού. Απόλλων και Πέδρο έχουν ήδη προχωρήσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για διετές συμβόλαιο.

Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός (με θετική παρουσία και ως μπακ) ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων. Η συνεισφορά του, είτε ως εξτρέμ είτε ως μπακ, ήταν τεράστια και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ακόμη, οι κυανόλευκοι επιθυμούν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον κεντρικό αμυντικό Λεάντρο Φρέιρ, ενώ παραμένει άγνωστη η πρόθεση της διοίκησης σχετικά με τον Ελίσιο Σίλβα. Στον Απόλλωνα θέλουν να κλείσουν θετικά τα πιο πάνω κεφάλαια, δείχνοντας έμπρακτα την πρόθεσή τους να μην μπουν σε περιπέτειες με πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Θέλουν να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα δημιουργήσουν περισσότερο ανταγωνισμό και βάθος με ποιοτικές επιλογές.

Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιθυμεί επιστροφή του Σιμεόν Σλάβτσεφ και ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός δεν λέει όχι σε μια τέτοια πρόκληση. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Λεμεσού, με αποτέλεσμα ο Ιβάιλο Πέτεφ να τον υπολογίζει για βασικό στην Εθνική Βουλγαρίας. Αν ο Βούλγαρος επιστρέψει οριστικά στη Σπόρτινγκ και με δεδομένη την απουσία του Μακρίδη μέχρι τον Νοέμβριο, οι κυανόλευκοι θα προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ