aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΜόνο ο Ψύχας εκτός, υπολογίζει σε Σχίζα και Φλουρή ο Μακρίδης

Μόνο ο Ψύχας εκτός, υπολογίζει σε Σχίζα και Φλουρή ο Μακρίδης

Επανέναρξη στο πρωτάθλημα Νέων Κ19 μετά τη διακοπή λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει το απόγευμα του Σαββάτου (19/10, 15:30) στο Κοινοτικό γήπεδο Ακρωτηρίου την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων Α’ Κατηγορίας.

Η προετοιμασία την τελευταία εβδομάδα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα κύλησε χωρίς περεταίρω προβλήματα με τον προπονητή της ομάδας να μην υπολογίζει μόνο στον τραυματία Αντώνη Ψύχα. Αντιθέτως, οι απόντες του προηγούμενου αγώνα Χρίστος Σχίζας και Δημήτρης Φλουρής βρίσκονται στα πλάνα του Κωνσταντίνου Μακρίδη. Ο πρώτος απουσίαζε λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Ολυμπιακού και Αναγέννηση Δερύνειας. Μοναδικό ζητούμενο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών οι οποίοι θα ανεβάσουν την ομάδα ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ