aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜόνο νίκη διότι ακολουθούν ντέρμπι

Μόνο νίκη διότι ακολουθούν ντέρμπι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από αύριο όταν θα επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς (από τις Εθνικές Ανδρών και Ελπίδων) θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τις επιλογές ενόψει του αγώνα με την ΑΕΖ. Στόχος του Πέδρο Εμανουέλ είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι οι ποδοσφαιριστές του, να κερδίσουν στο Παφιακό και ακολούθως η ομάδα του να κυνηγήσει και τους εννέα βαθμούς στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν στο Τσίρειο, με αντίπαλους την ΑΕΚ, την ΑΕΛ και την Ομόνοια.

Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον Απόλλωνα να «καθαρίσει» τον επόμενο αγώνα χωρίς απώλειες για να σχεδιάσουν με καθαρό μυαλό, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, τα επόμενα βήματά τους.

Διότι θα είναι σημαντικό στην πορεία προς τον τίτλο να νικήσει τα τρία πρώτα μεγάλα ντέρμπι, κάτι που θα προσθέσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Στο περσινό πρωτάθλημα, στα πρώτα τρία μεγάλα ντέρμπι ο Απόλλων είχε νικήσει με 1-0 την ΑΕΛ (3η αγ.), έφερε ισοπαλία 0-0 (6η αγ.) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ενώ πήρε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά  (7η αγ.) με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο.

Φέτος ο στόχος, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, είναι ξεκάθαρος: να κάνει το απόλυτο 4Χ3 στα ματς που ακολουθούν και να στείλει ξεκάθαρα μηνύματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ