aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜόνο κάποιον που να κάνει τη διαφορά

Μόνο κάποιον που να κάνει τη διαφορά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Πέδρο Εμανουέλ, ψάχνει για μια ακόμη προσθήκη, από τη στιγμή που υπάρχει μια κενή θέση στον κατάλογο των ξένων, όμως αν δεν βρεθεί κάτι πολύ καλό, δεν θα προχωρήσει. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, αναγνωρίζει πως διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ και αν αποκτηθεί κάποιος, πρέπει να είναι καλύτερος από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό και να κάνει τη διαφορά.

«Έχουμε άλλη μια θέση, αλλά θα φέρουμε μόνο κάποιον που θα κάνει τη διαφορά. Δεν θα φέρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή απλά για να τον φέρουμε και να καλύψουμε τη θέση. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών που είναι επαγγελματίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος», είχε δηλώσει ο τεχνικός του Απόλλωνα, όταν ρωτήθηκε σχετικά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Το ζητούμενο μετά τις καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια που έχει δώσει ο Απόλλων, είναι να διατηρηθεί ζεστός και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η έξοδος στη Λάρνακα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα κρύβει παγίδες, όμως οι κυανόλευκοι έχουν πάθει και έχουν μάθει από τους αγώνες με τους ερυθρόλευκους στο γήπεδό τους. Και η προετοιμασία, που θα αρχίσει από την Τρίτη, θα έχει τη σφραγίδα της σοβαρότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ