aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEMόλις 5.522 εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ζάρια

Mόλις 5.522 εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ζάρια

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας (10/07) θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Ζάρια Μπάλτι στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» το απόγευμα της Πέμπτης (13/07, 20:00).

Aναλυτικά:

«Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν στην διάθεση τους μόλις 5.522 εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν στην δυτική, ανατολική και νότιο πέταλο. Η κεντρική εξέδρα θα παραχωρηθεί ΜΟΝΟ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Διευκρινίζεται ότι εάν παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια για την δυτική εξέδρα όπως και στις υπόλοιπες εξέδρες θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ».

Ωστόσο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν τον αγώνα από οποιαδήποτε εξέδρα του γηπέδου επιθυμούν.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι φίλοι της ομάδας μας εξασφαλίσουν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, μέχρι και την Πέμπτη (13/07) θα μπορούν να εξασφαλίσουν δωρεάν το εισιτήριο για τον αγώνα με την Ζάρια Μπάλτι (Εξαιρείται η κατηγορία Εισιτήριου Διαρκείας Junior Club).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση του δωρεάν εισιτηρίου το οποίο προκύπτει μέσα από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, είναι η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας ή του σχετικού voucher το οποίο έχουν παραλάβει με την διαδικτυακή αγορά εισιτηρίου διαρκείας στο Apollon Official Store.

Τονίζεται τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 μέσω της υπηρεσίας ONLINE, ότι διαδικασία διανομής τους έχει αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη (11/07).

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες 25-351954».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ